ADAPTABILITAT, NOUS APRENENTATGES


La Covid-19 ha suposat un canvi en la vida social, personal i  laboral per a tothom; això ha afectat a la nostra forma de pensar, de realitzar activitats i de veure el món.

Durant tot l’estat d’alarma, Brins d’oportunitats ha seguit amb la seva activitat gràcies a que des de la Junta Directiva de Brins i Càritas Diocesana de Sant Feliu De Llobregat, van decidir no realitzar ERTOS i continuar amb les contractacions i les programacions de formació subvencionades pel Fons Social Europeu i Càritas.

La metodologia de la nostre feina ha viscut un canvi dràstic i hem passat de fer les formacions i els acompanyaments de manera presencial,  a fer-ho a  distància  mitjançant  aplicacions i trucades telefòniques.

No obstant això,  hem patit  la precarietat o la mancança dels recursos tecnològics que tenen les persones amb risc d’exclusió social i ens hem adonat de com els dificulta la vida a l’hora de gestionar o realitzar tràmits vinculats a la economia, l’educació, l’àmbit social , sanitari i laboral.

Tot i així,  la resposta de les persones participants a Brins ha estat com sempre, molt positiva. Les persones participants han continuat treballant amb motivació, amb ganes d’aprendre més i fins i tot han pogut compartir les nostres formacions amb la seva família.

No s'accepten més comentaris