BRINS inicia una nova línia de servei en neteja industrial

BRINS inicia una nova línia de servei en neteja industrial i grans superfícies (pàrkings, magatzems, grans espais, etc ...). 

 

Aquesta iniciativa s'engloba en el projecte de formació teoricopràctica iniciat per BRINS i co-finançat per INDITEX i el F.SANTANDER SOLIDARI, que té com a objectiu formar el personal de l'empresa en la utilització de maquinària de neteja industrial per a incrementar l'ocupabilitat dels participants i al seu torn iniciar una nova línia de negoci de neteja industrial per continuar donant oportunitats a persones en risc d'exclusió. 

 

En aquest moment BRINS disposa de maquinària especifica per a la realització de treballs com neteja d'aparcaments, neteja de magatzems, neteja d'oficines, neteja de grans superfícies, polit, abrillantat i encerat de sòls, etc., el que obre noves expectatives per a la tasca d'inserció de BRINS.

 

Una de les primeres tasques dins d'aquesta línia de servei ha estat el polit de terra de l'economat de Vilanova i La Geltrú, en el seu inici de temporada.




No s'accepten més comentaris