Entitat


  Brins d'Oportunitats E.I., és una empresa de serveis de neteja general i manteniment integral. La capacitat de les persones que composem Brins d'Oportunitats E.I. permet que la nostra empresa pugui adquirir un elevat compromís amb els seus clients i configurar els serveis amb òptims nivells de qualitat. Anirem creixent fins a situar-nos entre les empreses de major qualitat en el servei del sector. Formem al nostre personal amb cursos específics a cada necessitat, tenen seguiment tècnic de formació i ocupació.

La nostra política de contractació posa gran èmfasi en la reducció de costos dels nostres clients, ja que entenem que el manteniment de les seves instal·lacions és una cosa que no pot mancar, però no per això ha penalitzar la seva veritable activitat empresarial o residencial. Per això tractem d'optimitzar tant materials, recursos humans i mitjans tecnològics per minimitzar el cost d'un correcte manteniment. L'ambient a tota instal·lació ha de ser saludable, higiènic i d'acord amb la imatge de l'empresa que vol transmetre als seus clients i visitants.

El compromís de Brins no és només amb els seus clients sinó amb la societat en general, ja que en ser una empresa vinculada a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat es regeix pels seus principis i valors. Brins acompanya els treballadors en procés d'inserció en el seu empoderament personal per a la seva futura inclusió en el mercat laboral, donant-los una nova oportunitat.

Aquest projecte no seria possible sense el recolzament i les aliances amb algunes administracions públiques, empreses i particulars.


Amb la col·laboració  de:                                                                                                                                                                                                                                                                   

                  Fons Social Europeu